شوت 3 امتیازی ثانیه آخری پورتوریکو کاملا برنامه ریزی شده و تمرین شده بودنقشه تاکتیکی شوت در تصویر نمایش داده شده. در فیلم مشاهده کنید ( بازی سه نفره)

ما چند نوع تحلیل  بسکتبال داریم:
تحلیل به زبان ساده ، تحلیل به صورت رسمی  -تحلیل آماری ساده و پیشرفته
تحلیل آماری بازی های سطح بالا به درد عامه مردم  و بازیکنان  رده پایه  نمیخوره؛چون اصلا توجهی هم در باشگاههای آماتور به این قضیه نمیشه
تحلیل آماری به درد مربیان میخوره و در سطح عموم کاربردی نداره—اگر شما اصرار به آمار و ارقام دارید اون رو باید در اختیار مربی تیم ملی قرار دهید و نه مردم.
چیزی که میتونه مفیدتر باشه تحلیل تاکتیکی بازیه.
در ضمن من با تحلیل رسمی و رسانه ای کاملا مخالفم چون 99 درصد هیئت های بسکتبال در کشور ما موارد مثبت رو درج میکنند و  به باخت ها و نتایج وحشتناک خودشون اشاره نمی کنند و  برای حفظ جایگاه خودشون نزد فدراسیون حتی تجهیز توالت خانه بسکتبال رو جزو افتخارات قلمداد میکنند! و در اصل یک ت کثیف رو به کار میگیرند.( روش رسمی و رسانه ای)
در تلویزیون ، رادیو ، رومه و. هم ما فقط شاهد خوبی ها هستیم( روش رسمی و رسانه ای)
ولی باید تاکید کنم در این کانال با رسم و رسوم کاری نداریم و حتی فراتر از صراحت  و خلاقانه صحبت می کنیم
ذهنیت جامعه باید تغییر بکنه. واقعیت اینه که ما جزء 5 تیم ضعیف جام هستیم
نباید احساسی بشیم و یکدفعه بگیم چو ایران نباشد تن من مباد!!!
باید بازیکنان رده پایه ، نوجوانان و جوانان هوش اجتماعی خودشون رو افزایش دهند و مشکلات رو درک بکنند چرا که اونها آینده بسکتبال کشور رو میسازند
وقتی کاربرد انواع پیک و رول و رهایی از تله پیک هم در سطح ملی و هم در سطح باشگاهی دیده نمیشه یا بهتر بگم کمتر دیده میشه تعریف از تیم ملی فایده ای نداره
البته این قضیه به تیم ملی برنمیگرده و بیشتر نشان دهنده سطح فنی پایین لیگ بسکتبال کشوره

تحلیل ,بسکتبال ,رسمی ,خودشون ,آماری ,بازی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آپدیت روید گالری عکسهای امین غـــلامـيــاري ترشی جات خانگی اندیشه های آزاد پزشکی وبلاگ سایت ادوات کشاورزی